onsdag 29 maj 2013

Stor återträff i Tiveden

Ja nu var det ett tag sen jag skrev och det beror väl mest på att det inte händer så mycket i mitt liv helt enkelt. Jag söker jobb och söker jobb, that's it.

Men nu i helgen kom jag ut på äventyr. Det var meningen att jag skulle åka till Tiveden på Rosa bussarnas årliga återträff och träffa alla och ha kul. Två dagar innan ringde dem från kontoret och berättade att saker och ting strulat till sig och att det behöver min hjälp. Jag ska nu vara ansvarig för all matlagning hela helgen. Allt är planerat och inköpt.


Låt mig sammanfatta denna helg. Jag jobbade från tidig morgon till sen kväll utan en endaste rast. Vi fixade mat till 325 personer. Det tråkigaste var att jag inte bestämt maten eller köpt maten. Jag skulle aldrig valt fetaost biffar med brunsås. Det tar MÅNGA timmar att steka så många biffar och brunsås passar kanske inte riktigt till fetaost. Köket är dessutom anpassat för ca 70 personer.

Jag var sjukt nervös när jag skulle fixa allt detta. Men jag hade världens bästa hjälp och vi hade otroligt kul i köket. Så det gick hur bra som helst. Synd att jag inte kom ut ut köket förrän tidigast tio på kvällen och då fick ett par timmar att umgås med alla.

Jag var totalt slut när jag lämnade Tiveden söndag förmiddag men väldigt nöjd med min insats.