tisdag 6 mars 2012

Dag 45 – Tjuvar på bull

Slog på stort denna morgon och knäckte 120 ägg i wokpannan och gjorde en stor äggröra. Hade ett segt matlag. Vissa var fortfarande fulla andra bakis, haha. Sen gick de väll inte lättare heller när termometern visar 41 grader.Det är otroligt varmt. Så de flesta gick till floden och bada och sola. Jag vägrar att bada efter jag hört att de simmar ormar.
Som sagt en olycka kommer sällan ensam och oturen för Bullbussen fortsätter. Det visar sig att vi haft besök på natten när folk låg och sov som smugit in och snott Danne och Robbans väskor. De har klippt upp staketet och antagligen legat på lur till kusten är kvar. Men det är lite imponerande, här tog de 20 minuter till polisen kom, hemma hade de inte ens brytt sig att åka ut. Medans polisen fråga ut folk om inbrottet åkte jag istället i en Landrover från 68:a och fick åka tillbaka till gränsen för att försöka få tag på lite grönsaker och bröd. Hitta bröd men inte en grönsak. Hur kan folk leva här utan att ha tillgång till nått?! När jag kom tillbaka en timme senare var polisen fortfarande där och de enda resenärerna pratar om är inbrottet.
Nån timme senare kommer polisbilen tillbaka och bak i bilen sitter det en svart man som de tror är tjuven. Han får följa med ut och de kollar fot avtryck. Hela situationen känns bisarr. Några väskor hittas dock inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar